48,00

  • Op voorraad , Op werkdagen voor 22.00 uur besteld is volgende werkdag in huis
  • Snelle levering: bpost, DPD, PostNL, DHL
  • Veilig betalen. Een ruime keuze aan beveiligde betaalmethodes.
Bancontact, iDeal, Maestro, Mastercard, Visa, Carte Bleue, PayPal, KBC, Belfius, ING, bpost, DPD, PostNL

CLEAR GOLD Regular en Strong zijn aanvullende paardevoedersupplementen ter ondersteuning van de zuiverende functies van lever en nieren, belangrijk voor ontgiften en zuiveren van het bloed en de algemene gezondheid.

CLEAR Strong is aangewezen wanneer een dringende en acute ondersteuning noodzakelijk is; het is een behandeling die over 5 dagen loopt. CLEAR Regular is een product voor dagelijks en preventief gebruik dat lever en nieren helpt een moeilijker periode te overbruggen.

De meest aangewezen behandeling is te starten met een 5 dagen Strong kuur, gevolgd door verschillende weken Regular.

 

CLEAR GOLD is het resultaat van 30 jaar begeleiding van alle soorten paarden, ook sportpaarden in de spring- en koerswereld door gespecialiseerde vakdierenartsen.

 

GOLDMEDICS heeft nu deze know-how geconcretiseerd in een eigen gamma supplementen in samenwerking met één van de Europese pioniers van functionele voeding.

De lever is een bijzonder belangrijk orgaan; het onvoldoende functioneren ervan resulteert snel in een vermindering van de prestatie, gewichtsverlies, doffere vacht en een onvoldoend effect van voeding, medicatie, vitaminen of voedingssupplementen. Het wisselen van de seizoenen, vooral herfst en lente, toedienen van medicatie, stress, bijzondere inspanningen, …. zijn allen sterk belastend voor de lever.

Enkel ingrediënten die een wetenschappelijk bewezen effect hebben en in onze praktijk zichtbare resultaten bereikten werden voor CLEAR gebruikt.

Dit zijn de voornaamste ingrediënten van CLEAR:

Mariadistel is van de kruiden, die voor lever en nieren worden toegepast, het product waarvoor de meeste wetenschappelijke onderbouw bestaat. We gebruiken een preparaat met het hoogste silymarin (een mengsel van polyfenolen)-gehalte. Mariadistel wordt al meer dan 2000 jaar bij kruidenbehandeling voor mensen gebruikt; verschillende studies wijzen op de ondersteunende werking voor de clearing van de lever. De neerslag in CLEAR is afkomstig van de ruime dosering van dit ingrediënt.

Van Magnesiumsulfaat is bekend dat het ondersteunend werkt bij de galsecretie en resulteert in een betere vertering.

Methionine is een essentieel (= kan door het paard niet zelf worden gesynthetiseerd en dient via de voeding of supplementen te worden betrokken) aminozuur. Als zwavelhoudend aminozuur is methionine essentieel voor de eiwitsynthese en biosynthese van een ganse reeks organische stoffen waaronder adrenaline en creatine. Bij het paard wordt methionine ook omgezet in cysteïne en glutathion, van groot belang voor optimale leverfunctie. Als zwavelhoudend aminozuur verbetert methionine ook de hoefkwaliteit en de hoefvorming.

Choline is officieel erkend als een essentiële voedingstof. Het lichaam kan er een kleine hoeveelheid van synthetiseren maar het grootste gedeelte dient via de voeding of supplementen te worden opgenomen. Een tekort aan choline kan leiden tot schade door opslag van vet.

 

Carnitine speelt een belangrijke rol bij de energieproductie van het lichaam. Het wordt normaal gesynthetiseerd in lever en nieren. Het heeft een ontvettende werking onder meer van de lever. Er werd aangetoond dat bij ernstige leverstoornissen supplementering  met carnitine verbetering brengt. Carnitine komt weinig voor in ruwvoer; supplementering ondersteunt ook de hart- en skeletspieren.

 

B Vitamines (B1, B2, B6, B12) is een groep van water oplosbare vitamines die een rol spelen bij het halen van energie uit voedingstoffen. B12 wordt in de lever opgeslagen. Bij tekorten aan Vitamines B kan de lever zijn werk niet meer naar behoren doen.

 

Inositol is een vitamine-achtige stof die vaak met de B-vitamines geassocieerd wordt.

 

Lees ook onze blog-pagina over de super resultaten met CLEAR GOLD!

 

 

 

CLEAR Strong (5 dagen 2 x 50 ml/dag) komt in een verpakking van 500 ml, dus voor één behandeling gedurende 5 dagen ter snelle ondersteuning.

 

CLEAR Regular is een product voor een langdurige ondersteuning. (verpakking van 1 L, 2 x 20 ml/dag)

 

Lees ook onze blogberichten over de super praktijk-resultaten met CLEAR GOLD!

 

Dit zijn de samenstellingen: 

Strong:

Water, Magnesiumsulfaat.7aq, Silybum marianum(Mariadistel), kalium-sorbaat.

Nutritionele toevoegingsmiddelen per l: Choline bitartraat: 30.000mg; DL-Methionine: 30.000mg; Vitamine B1(Thiamine): 14.000mg; L-Carnitine tartraat: 12.000mg; Vitamine B6 (Pyridoxin HCL): 500mg; Vitamine B2(Riboflavin): 200mg; Inositol: 160 mg; Vitamine B12(Cyanocobalamin): 15mg

 

Regular:

Water, Magnesiumsulfaat.7aq, Silybum marianum (Mariadistel), kalium-sorbaat.

Nutritionele toevoegingsmiddelen per l: Choline bitartraat: 75.000mg; DL-Methionine: 38.000mg; Vitamine B1(Thiamine): 33.000mg; L-Carnitine tartraat: 30.000mg; Vitamine B6 (Pyridoxin HCL): 1250mg; Vitamine B2 (Riboflavin): 200mg; Inositol: 400 mg; Vitamine B12 (Cyanocobalamin): 15mg

 

 

Eén belangrijke opmerking: Mariadistel is niet oplosbaar, wel suspendeerbaar in water dus:

Opschudden voor elk Gebruik!

 

Graag informeren wij U verder via e-mail of telefonisch.

 

GOLDMEDICS 

Dr. Georges Smits +32 475 490 760

Dr. Filip De keersmaecker +32 475 455 452

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten