44,85

 • Op voorraad , Op werkdagen voor 22.00 uur besteld is volgende werkdag in huis
 • Snelle levering: bpost, DPD, PostNL, DHL
 • Veilig betalen. Een ruime keuze aan beveiligde betaalmethodes.
Bancontact, iDeal, Maestro, Mastercard, Visa, Carte Bleue, PayPal, KBC, Belfius, ING, bpost, DPD, PostNL

Wil je je hond helpen gezond langer te leven?

Moet je hond binnenkort medicatie nemen, en wil je zijn darmflora tegen negatieve gevolgen van die farmaca helpen beschermen?

Heeft je hond problemen en wil je hem de beste - wetenschappelijk onderbouwde- ondersteuning geven?

 

COMBI GOLD DOG is een uitgebalanceerd vloeibaar aanvullend en natuurlijk supplement voor je hond.

Het bevat een unieke combinatie van ingrediënten zoals nog niet op de markt beschikbaar is:

Met COMBI GOLD gaan we ver in de optimale dagelijkse ondersteuning van je hond!

Klik ook eens op de 2de afbeelding dan zie je welk omvangrijk areaal van essentiële functies onze ingrediënten allemaal ondersteunen!!

 

 • Bevat alle omega 3’s: ALA, EPA en DHA.  Deze omega 3 vetzuren zijn onmisbare vetzuren die je hond zelf niet kan aanmaken zijn van groot belang voor huid en vacht, voor het ondersteunen van de immuniteit, voor de verbetering van de sportieve prestaties en voor de zuurstoftoevoer in de hersenen. Ze helpen ontsteking en veroudering tegen te gaan.
 • Een unieke cocktail van prebiotica zorgt ervoor dat de darmflora over een zo lang mogelijk traject van het maag-darmstelstel van je hond ondersteund wordt.  Prebiotica zijn stoffen die een gunstige invloed uitoefenen op de flora van het maag-darmkanaal; doordat ze voeding zijn voor de goede flora en ervoor zorgen dat nefaste flora onder controle wordt gehouden. De goede flora zorgt voor meer dan 70% van het immuunsysteem van de hond. Een goede samenstelling en werking van deze flora is één van de belangrijkste factoren voor de algemene gezondheid; dit werd aangetoond in honderden wetenschappelijk publicaties.
 • Mariadistel is van de kruiden, die voor lever en nieren worden toegepast, het product waarvoor de meeste wetenschappelijke onderbouw bestaat. We gebruiken een preparaat met het hoogste silymarin -gehalte (een mengsel van polyfenolen). Verschillende studies wijzen op de ondersteunende werking van de lever.    
 • L-Methionine. ( L= de natuurlijk vorm) Als zwavelhoudend aminozuur is methionine essentieel (= kan door je hond niet zelf worden gesynthetiseerd en dient via de voeding of supplementen te worden betrokken) voor de eiwitsynthese en biosynthese van een ganse reeks organische stoffen waaronder adrenaline en creatine. Bij je hond wordt methionine ook omgezet in cysteïne en glutathion, van groot belang voor optimale leverfunctie. Als zwavelhoudend aminozuur verbetert methionine ook de huid en vachtkwaliteit. Methionine helpt ook infecties van urinewegen tegen te gaan.
 • L-Choline is ook erkend als een essentiële voedingstof. Het lichaam kan er een kleine hoeveelheid van synthetiseren maar het grootste gedeelte dient via de voeding of supplementen te worden opgenomen. Een tekort aan choline kan leiden tot schade door opslag van vet.
 • De verschillende vitamines zijn ook aanwezig in Combi Gold. Meer info is te zien op de bijgevoegde afbeelding. Goed om weten is dat natuurlijkVitamine E wordt gebruikt wat veel beter opneembaar en efficiënter is dan de synthetische vorm die in quasi alle andere hondenvoer en –supplementen wordt toegepast.
 • L-Taurine zorgt onder andere voor een gezonde hartfunctie, reproductie en zicht.  Door zijn beschermende werking tegen vrije radicalen is het tevens een sterk antioxidant ter bestrijding van ouderdomsverschijnselen.
 • Collageen peptide. Onderzoek toont verbetering van kreupelheid, mobiliteit, vitaliteit en de aanmaak van nieuw kraakbeen aan.
 • MSM vermindert oxidatieve stress en werkt verzachtend bij ontsteking. Het is bovendien een belangrijke organische zwavelverbinding. Verschillende hormonen, enzymen, eiwitten, de structuur en stevigheid van kraakbeen, huid en haar zijn afhankelijk van de concentratie zwavel in het lichaam. Zwavel is ook één van de belangrijkste bestanddelen van collageen, aanwezig in gewrichten, pezen en ligamenten.

Gewone dosering: kleine hond (<10kg) 5ml/dag; middelgrote (10 à 25 kg) 10 ml/dag en grote hond (>25kg) 15 ml/dag. In het geval van een bescherming tegen een acute externe stressfactor of darmflora verstorende medicatie, is een dubbele dosis aangewezen bij voorkeur vanaf enkele dagen voordien.

Bij specifieke problemen (huid, vacht, hart, ogen, oren, reproductie, immuniteit, lever, nieren, maag, darm, stoelgang, ontsteking, veroudering) kan je dierenarts je een aangepaste dosering voorschrijven.

Inhoud van de fles: 300 ml.

COMBI GOLD DOG is  ook beschikbaar in prijsgunstigere 1 Literverpakking. Indien interesse, graag een mailtje naar info@goldmedics.com

 

 

 

 

 

 

 

Deel via
Facebook
Deel via
Twitter
Deel via
Google+
Deel via
Pinterest
Cookies helpen ons onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze diensten, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Over - sluiten